Sådan tilføjer og aktiverer du Bluetooth-produkter til Husqvarna Fleet Services™

Produkter med indbygget Bluetooth kan føjes til Husqvarna Fleet Services™ med få trin. Følg instruktionerne nedenfor.

Tilføj en maskine ved hjælp af Bluetooth

Følg instruktionerne nedenfor for at tilføje en maskine ved hjælp af Bluetooth. Når du tilføjer en helt ny maskine, skal du først isætte et batteri og starte maskinen for at vække sensoren fra fabrikkens dvaletilstand. Hvis maskinen har været brugt før, behøver du ikke at køre den.

1. Sørg for, at du er inden for Bluetooth-rækkevidde fra maskinen.
  2. I Husqvarna Fleet Services™-mobilappen skal du vælge Lager.
  3. Klik på de tre prikker øverst til højre på skærmen.
  4. Vælg Tilføj maskine. Alle tilgængelige Bluetooth-maskiner vises på listen.
  5. Vælg den maskine, du vil tilføje, og giv den et navn, som du nemt kan identificere.
  6. Klik på Tilføj maskine.

Maskinen er nu føjet til dit lager. Nu skal du aktivere maskinen for at synkronisere klokkeslæt og dato i maskinen med Husqvarna Fleet™ Services™.

Aktiver maskinen

1. Klik på Start aktivering. Bluetooth-symbolet lyser på maskinen.
  2. Vent på, at aktiveringen afsluttes.
  3. Klik på Afslut aktivering.

Nu er produktet klar til at indsamle data og sende dem til Husqvarna Fleet Services™.