Sådan oplades et BLi-batteri

Følg videoen for at oplade BLi-batteriet:

• Tilslut batteriopladeren til et strømudtag. LED-indikator for opladning blinker 1 gang.
  • Tilslutning af batteriet til batteriopladeren. LED-indikator for opladning tændes.
  • Fjern batteriet fra batteriopladeren, når det er fuldt opladet. Tryk på batteriindikatorknappen for batteristatus. Når alle LED-indikatorerne tændes på batteriet, er det fuldt opladet.
  • Træk stikket ud for at frakoble batteriopladeren fra strømudtaget. Træk ikke i strømkablet.

Sørg for, at batteriet, batteriopladeren og polerne på batteriet er rene og tørre. Sæt ikke batteriet i batteriopladeren, hvis det er snavset eller vådt.