Automower®27-02-2024

Sådan ophæves tilknytningen mellem din Automower® Connect-konto og Amazon Alexa

Hvis du vil fjerne tilslutningen mellem din Automower® Connect-konto og Amazon Alexa, skal du følge nedenstående instruktioner. Dette vil også fjerne alle brugerdata relateret til Automower®-færdigheden fra Amazon Alexa.

1. Åbn Amazon Alexa-appen.
  2. Tryk på ikonet Mere, og vælg Færdigheder og spil.
  3. Tryk på Dine færdigheder, og tryk på færdigheden Automower.
  4. Tryk på Indstillinger.
  5. Tryk på Deaktiver færdighed , og bekræft, at du vil ophæve tilknytningen til din konto ved at trykke på Deaktiver igen.

Nu er din Automower® Connect-konto ikke længere tilknyttet til Amazon Alexa.