Sådan nulstilles en Husqvarna Fleet-maskinsensor

I nogle tilfælde kan det være nyttigt at nulstille din Husqvarna Fleet-maskinsensor, hvis du f.eks. finder ud af, at den ikke indsamler data, men har et fungerende batteri. Sådan gør du:

Sådan nulstilles en Husqvarna Fleet-maskinsensor:

1. Kontrollér, at du har valgt det korrekte aktiv (model osv.) i Husqvarna Fleet Services™.
  2. Fjern dækslet på maskinsensorens hus.
  3. Fjern sensoren fra huset på aktivet.
  4. Fjern batteriet fra maskinsensoren.
  5. Vent i 60 sekunder (for at kondensatoren kan blive helt afladet).
  6. Sæt batteriet på plads.
  7. Sørg for, at der er en aktiv gateway i nærheden til tidssynkronisering af sensoren.
  8. Geninstaller maskinsensoren i huset.
  9. Sæt dækslet på huset igen.
  10. Lad maskinen køre i mindst 30 sekunder for at registrere og konfigurere maskinsensoren.

Du kan finde flere oplysninger om aktivering, parring og installation af maskinsensorer i Sådan installeres en Husqvarna Fleet-maskinsensor til brug med Husqvarna Fleet Services™.