Sådan genstartes en firmwareopdatering i Husqvarna Fleet Services™

Hvis du aktiverer en firmwareopdatering, men produktet f.eks. flyttes for langt væk fra Husqvarna Fleet Services™-appen eller gatewayen under opdateringsprocessen, afbrydes firmwareopdateringen.* Produktets status ændres til Download gennemført, Venter på opdatering eller Opdatering sat på pause, afhængigt af hvornår processen blev afbrudt.

Genstart en firmwareopdatering

Hvis firmwareopdateringen er blevet afbrudt, kan den nemt genstartes:

1. Placer maskinen tæt på en aktiv Husqvarna Fleet Services™-app eller -gateway.
  2. Kontrollér, at Husqvarna Fleet Services™-systemet ikke indikerer, at sensorens batteriniveau er lavt.
  3. Åbn tjeklisten til installation. Kontrollér, at kravene i tjeklisten er opfyldt. Når de er opfyldt, genstarter produktet opdateringen.
  4. Vent på, at Husqvarna Fleet Services™-systemet gennemfører firmwareopdateringen.

Når opdateringen er gennemført, vises der en meddelelse i appen, som bekræfter, at opdateringen lykkedes, og indikatorerne for batteriopladning og Bluetooth lyser konstant (blinker ikke).

Se også:

Sådan ved du, om der er ny FOTA-firmware tilgængelig til produkter, der er føjet til Husqvarna Fleet Services™

Automower®-robotplæneklippere, der understøtter FOTA-teknologi, behøver ikke at være inden for Bluetooth-rækkevidde af en app eller gateway fra Husqvarna Fleet Services™ for at gennemføre en firmwareopdatering.