Sådan bruges vedligeholdelsespåmindelser i Husqvarna Fleet Services™

Hvad er vedligeholdelsespåmindelser i Husqvarna Fleet Services™ til?

For at hjælpe dig med at holde styr på, hvornår din maskine har brug for service, tilbyder Husqvarna Fleet Services™ vedligeholdelsespåmindelser, som viser og minder dig om, hvornår næste service skal udføres. Du kan indstille forskellige typer påmindelser og aktivere meddelelser, når en maskine skal til service.

Oversigt over vedligeholdelsespåmindelser

For at få et hurtigt overblik over, hvor mange af dine maskiner, der har brug for service, kan du bruge enten Husqvarna Fleet Services™-webportalen eller Husqvarna Fleet Services™-mobilappen. Oversigten viser følgende oplysninger:

• PÅKRÆVET: Antal maskiner, der skal til service.
  • FRA: Antal maskiner med deaktiverede vedligeholdelsespåmindelser.
  • TIL: Antal maskiner med aktiverede vedligeholdelsespåmindelser, hvor maskinerne endnu ikke skal til service.

Vælg en indstilling for at åbne en filtreret visning af maskinlisten baseret på de valgte kriterier.

Webportal

Vælg Dashboard i den øverste menu, og find kortet med Servicepåmindelser .

Mobilapp

Tryk på Dashboard > Maskiner, og rul ned til Vedligeholdelse.

Vedligeholdelsespåmindelsestyper

Der findes to typer vedligeholdelsespåmindelser i Husqvarna Fleet Services™:

• Påmind mig efter dato: Sender dig en påmindelse på en bestemt dato.
  • Påmind mig ud fra motortimer:Sender dig en påmindelse efter et angivet antal motortimer.

Hvis du vil redigere, hvilken type vedligeholdelsespåmindelse der skal bruges, skal du redigere påmindelsesindstillingerne i henhold til instruktionerne nedenfor.

Vedligeholdelsesstatus i maskinliste

På listen Maskiner (både på Husqvarna Fleet Services™ websted og i mobilappen) viser farven på skruenøgleikonet status for dine maskiner og påmindelser. Hold markøren over ikonet, eller klik på det for at se flere oplysninger.

• Rød: Vedligeholdelsespåmindelser er aktiveret, og maskinen skal til service.
  • Lysegrå: Vedligeholdelsespåmindelser er deaktiveret.
  • Grå: Vedligeholdelsespåmindelser er aktiveret, og maskinen skal endnu ikke til service.

Standard vedligeholdelsespåmindelser

Når du tilføjer din første maskine, indstiller Husqvarna Fleet Services™ automatisk en påmindelse om et foruddefineret antal motortimer. Dette gælder for både Husqvarna-maskiner og maskiner fra tredjepart. Intervallet kan variere afhængigt af maskintypen.

Eksempler: For håndholdte kædesave er påmindelsen indstillet til 40 timer. For kommercielle plæneklippere er påmindelsen indstillet til 100 timer.

Hvis du vil ændre påmindelsesindstillingerne, f.eks. Fra Motortimer til Dato, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Rediger eller deaktiver indstillinger for vedligeholdelsespåmindelser på maskinniveau

Du kan når som helst redigere indstillingerne for vedligeholdelsespåmindelser eller deaktivere påmindelser for en maskine.

Webportal

1. Klik på Fortegnelse i den øverste menu.
  2. Vælg en maskine på listen.
  3. Under Vedligeholdelse og reparation skal du klikke på ikonknappen med en skruenøgle, der viser, hvornår næste service skal udføres, eller hvornår den skulle være udført.
  4. Rediger påmindelsesindstillingerne efter behov.

Mobilapp

1. Tryk på Dashboard > Fortegnelse.
  2. Vælg en maskine, og tryk på Vedligeholdelse > Påmindelsesindstillinger.
  3. Rediger indstillingerne efter behov, og tryk på Gem.

Aktivér meddelelser om vedligeholdelsespåmindelser

Hvis det ønskes, kan du konfigurere meddelelser, der minder dig om, hvornår det er tid til service, enten via ugentlige rapporter eller via e-mailmeddelelser.

• Aktivér Ugentlig rapport for at få en ugentlig rapport, hvor du kan se, hvor mange af dine maskiner der skal til service, og for hvilke maskiner du har aktiveret eller deaktiveret servicepåmindelser.
  • Aktivér Vedligeholdelsesmeddelelse for at få en e-mail, hver gang en maskine skal til service
  • Aktivér Meddelelser om robotplæneklippere for at få push-meddelelser fra dine robotplæneklippere i din Husqvarna Fleet Services™-mobilapp.

Webportal

1. Klik på profilikonet i den øverste menu, og vælg Rapport og meddelelser.
  2. Rediger indstillingerne efter behov.

Mobilapp

1. Tryk på Indstillinger > Rapporter og meddelelser
  2. Rediger indstillingerne efter behov.