Automower®11-02-2024

Sådan aktiveres placeringstjenester og Bluetooth-adgang på din telefon

For at oprette forbindelse til dit produkt via Bluetooth skal Husqvarna-appen, f.eks. Automower® Connect eller Husqvarna Connect, have adgang til Bluetooth (iPhone og Android) og placeringstjenester (kun Android).

Kontroller følgende, før du forsøger at tilslutte ved hjælp af Bluetooth:

For iPhone

1. Kontrollér, at Bluetooth er aktiveret på din telefon: Tænd for Bluetooth.
  2. Kontrollér, at du har aktiveret Bluetooth-adgang for appen:
    1. Tryk på Indstillinger.
    2. Vælg appen.
    3. Tænd for Bluetooth.

For Android

1. Kontrollér, at placeringsadgang er aktiveret for din telefon: Aktivér placeringsadgang for din telefon.
  2. Kontrollér, at placeringsadgang er aktiveret for appen: Aktivér placeringsadgang for appen.
  3. Kontrollér, at Bluetooth er aktiveret i telefonens indstillinger: Tænd for Bluetooth.