Mit produkt viser en fejlkode eller alarm. Hvad skal jeg gøre?

Hvis dit Husqvarna-produkt viser en fejlkode, og du ikke er sikker på, hvad du skal gøre, kan du enten se i produktguiden, brugervejledningen eller Husqvarna Connect-appen for at få flere oplysninger.

Produktguide

For mange Husqvarna-produkter kan du søge efter fejlkoden eller meddelelsen i produktguiden under support på Husqvarna.com. Guiden hjælper dig med at finde en løsning.

Åbn produktguiden

Brugervejledning

Du kan altid gå til brugervejledningen for at få oplysninger om, hvad du skal gøre. Alle vejledninger er tilgængelige i supportafsnittet på Husqvarna.com.

Brugervejledning i Husqvarna Connect

Hvis dit produkt understøttes af Husqvarna Connect-appen, og du har føjet dit produkt til appen, kan du finde brugervejledningen i appen. Hvis du downloader den på forhånd, har du altid adgang til brugervejledningen, selvom du er offline.

Sådan downloades brugervejledningen

1. Åbn appen, og vælg dit produkt.
  2. Vælg fanen Hjælp, og klik på Brugervejledning.
  3. Klik på download-ikonet for at downloade vejledningen.

Husqvarna Connect til Bluetooth-tilsluttede produkter

Hvis dit produkt er et Bluetooth-tilsluttet produkt, og det viser en fejl, kan du føje det til Husqvarna Connect og oprette forbindelse til det via Bluetooth. Der vises nu en fejlmeddelelse i produktoversigten. Tryk på fejlmeddelelsen for at få mere at vide om problemet og om, hvad du skal gøre.

Nogle Bluetooth-tilsluttede produkter kan også give dig feedback, når produktet bruges forkert.

Bemærk: Dette gælder kun for produkter, der understøttes af Husqvarna Connect og tilsluttes via Bluetooth.