LED-opladningsindikatoren blinker rødt på min BLi-batterioplader

Hvis LED-opladningsindikatoren blinker rødt på batteriopladeren, kan du prøve at frakoble batteriet fra opladeren. Træk derefter stikket til opladeren ud, og vent nogle minutter. Tilslut derefter opladeren til stikkontakten igen, og tilslut batteriet til opladeren.

Hvis LED-opladningsindikatoren stadig blinker rødt, skal du kontakte din lokale autoriserede forhandler.