LED-opladningsindikatoren blinker grønt på batteriopladeren

Når du oplader dit Husqvarna-batteri, vil du muligvis bemærke, at LED-opladningsindikatoren blinker grønt på din oplader

Temperaturafvigelse

Batteriet kan være for koldt eller for varmt til opladning.

Dette kan løses på følgende måder:

• Lad batteriet køle ned eller varme op. Du kan lade batteriet sidde i batteriopladeren. Opladningen starter automatisk, når det er inden for det tilladte temperaturområde for opladning.
  • Når batteriet har den korrekte temperatur, kan det oplades igen.
  • Brug batteriopladeren i temperaturer mellem 5 °C og 40 °C. Hvis batteriets temperatur er under 5 °C eller over 50 °C, vil batteriet ikke oplade.