Ingen e-mails modtaget fra Husqvarna Fleet Services™

Hvis du ikke modtager e-mails fra Husqvarna Fleet Services™, skal du kontrollere følgende:

• Kontroller dine rapportindstillinger: I mobilappen skal du vælge fanen Indstillinger, trykke på Rapporter og meddelelser og sørge for, at Ugentlig rapport er aktiveret.
  • Kontrollér mappen med spam eller uønsket mail i din e-mail.
  • Kontrollér, at e-mailadressen er korrekt, og at det er den, du har registreret i Husqvarna Fleet Services™.