Hvorfor opdateres placeringen af min maskine ikke, når jeg bruger Husqvarna Fleet Services™-mobilappen?

Hvis du ikke kan se maskinens seneste placering, når du bruger Husqvarna Fleet Services™-mobilappen, skal du kontrollere følgende:

• Sørg for, at Husqvarna Fleet Services™-maskinsensoren har batterikapacitet, og at LED-lyset blinker.
  • Sørg for, at din Husqvarna Fleet Services™-enhed har internetadgang.
  • Sørg for, at placeringstjenester og Bluetooth er aktiveret, og at du har tilladt brug af Husqvarna Fleet Services™-appen til placeringstjenester og Bluetooth. Se nedenstående instruktioner til iPhone og Android.

Hvis alt ovenstående er i orden, men du stadig ikke kan se den seneste placering, skal du lade appen køre i mindst et minut og derefter opdatere maskinlisten og maskinsensoroplysningerne i Husqvarna Fleet Service-web eller Husqvarna Fleet Services™-appen, som du bruger.

iPhone

1. Kontrollér, at Bluetooth er aktiveret på din telefon: Tænd for Bluetooth.
  2. Kontrollér, at du har aktiveret Bluetooth-adgang til Husqvarna Fleet Services™-appen:
    1. Tryk på Indstillinger.
    2. Vælg Husqvarna Fleet Services™.
    3. Tænd for Bluetooth.
    4. Indstil Placering til Altid tændt eller Når appen bruges.
      Hvilken placeringsindstilling, der skal vælges, afhænger af, hvordan du vil bruge appen. Normalt er det nok at vælge Når appen bruges. Så synkroniseres maskinernes placering, så længe appen er åben. Dette vil spare på telefonens batterilevetid. Hvis du vil kunne synkronisere dine maskiners placering, selvom appen ikke er åben, skal du vælge Altid tændt. Så vil du altid kunne spore alle maskiner, som du måske har glemt et eller andet sted ude i marken. Bemærk, at Altid tændt vil aflade batteriet på din enhed hurtigere end normalt.

Android

1. Kontrollér, at placeringsadgang er aktiveret for din telefon: Aktivér placeringsadgang for din telefon.
  2. Kontrollér, at placeringsadgang er aktiveret for Husqvarna Fleet Services™-appen: Aktivér placeringstilladelse for en app.
  3. Kontrollér, at Bluetooth er aktiveret i telefonens indstillinger: Tænd for Bluetooth.