Hvorfor aflades mit BLi-batteri for hurtigt?

Hvis du oplever, at BLi-batteriet aflades hurtigt, mens du udfører en opgave, kan der være nogle årsager til det:

• Omgivelsestemperaturen er for lav. Batteriet fungerer ikke ved fuld kapacitet, når celletemperaturen er under 10 °C.
  • Sørg for, at batteriet er fuldt opladet, før du bruger det.
  • Batteriet er muligvis for gammelt og har allerede mistet sin oprindelige kapacitet. Der sker ca. 4% tab af kapacitet om året, også selv om du ikke har brugt batteriet så meget.
  • Du har valgt et for lille batteri til dine behov. Kontrollér tabellen over driftstid/opladningstid for at vælge det rigtige batteri.
  • Der kan være et problem med dit skæreudstyr eller selve produktet.
  • Du bruger muligvis ikke produktet til den opgave, det er designet til. For eksempel kræver det mere kraft at klippe højt græs med en batteridrevet plæneklipper med bagvedgående fører.

Du kan forlænge batteriets driftstid ved at bruge ECO-tilstanden og ikke bruge boost-tilstand på f.eks. din blæser.