Hvad er mit BLi-batteris holdbarhed på lageret, og hvordan opbevares det i længere tid?

Husqvarna BLi-batterier har en holdbarhed på 18 måneder. Det betyder, at du kan have dem opbevaret i denne periode uden risiko for dyb afladning af BLi-batterierne. Så sørg for, at dine BLi-batterier altid er opladet til ca. 50% i løbet af deres holdbarhed.

For at opnå 50 % ladetilstand skal du aflade batteriet, indtil der kun er to LED-indikatorer for ladetilstand tilbage, eller sætte et afladet batteri i en batterioplader og frakoble det fra opladeren, når LED-indikatoren for tredje ladetilstand begynder at blinke.

Hvis du har brug for at opbevare dine BLi-batterier i længere tid, skal du kontrollere opladningsstatus fra tid til anden og oplade BLi-batterierne, hvis det er nødvendigt, for at undgå, at de bliver helt afladet.