Hvad er en QR-kode?

En QR-kode er en maskinlæsbar stregkode bestående af sorte og hvide firkanter. Den kan lagre oplysninger og kan scannes ved hjælp af kameraet på en smartphone eller lignende enhed.

Hvis du f.eks. scanner nedenstående QR-kode, kommer du til Husqvarna.com.

Hvorfor har Husqvarna-produkter QR-koder?

QR-koden på dit Husqvarna-produkt indeholder oplysninger om dit produkt.

Den bruges til at identificere, hvilken model dit produkt er, og hvilket entydigt id det har. Du kan også bruge QR-koden til at føje dit produkt til Husqvarna Connect.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du tilføjer produkter til Husqvarna Connect, under Kom i gang med Husqvarna Connect.