Automower®01-11-2023

Hvad er en Alexa-rutine, og hvordan opretter jeg en til min Automower®-robotplæneklipper?

Hvis du har tilføjet din Automower®-robotplæneklipper til Alexa, kan du nemt oprette såkaldte rutiner, der gør den til en del af dit Smart Home.

Rutiner sparer tid ved at gruppere en række handlinger, så du ikke behøver at bede om hver handling hver for sig. Det er nemt at tilføje kommandoer for din Automower®-robotplæneklipper til en rutine.

Få mere at vide om Alexa-rutiner

Sådan oprettes en Automower®-rutine

1. Log på Alexa-appen.
  2. Vælg Mere.
  3. Vælg Rutiner.
  4. Tryk på plus-knappen (+) for at oprette en ny rutine.
  5. Navngiv din rutine.
  6. Vælg en udløser (sådan aktiverer du din rutine). Der er i øjeblikket ingen tilgængelige Automower®-udløsere.
  7. Tryk på Tilføj handling for at angive, hvad Alexa skal gøre.
  8. Tryk på Smart Home.
  9. Vælg din plæneklipper.
  10. Tryk på Vælg for at vælge, hvad plæneklipperen skal gøre.
  11. Vælg eventuelle andre handlinger, du vil tilføje til din rutine.
  12. Gem din rutine.

Tilgængelige Automower®-handlinger

Følgende Automower®-handlinger er tilgængelige for rutiner:

EngelskTyskFransk
startstartendémarrer
pausepausierenpause
parkparkenstationner
park until further noticebis auf Weiteres geparkt lassenstationner jusqu'à nouvel ordre
resume according to schedulenach Zeitplan fortfahrenreprendre la tâche conformément au cycle établi

Du kan finde flere oplysninger om, hvilke betingelser der gælder for hver handling, under Sådan taler du med Alexa for at styre din Automower®-robotplæneklipper.

Aktivér eller deaktiver rutiner

Du kan aktivere eller deaktivere din rutine efter behov. Du skal blot trykke på rutinen for at åbne den og bruge skyderen øverst for at aktivere eller deaktivere den.