Automower®23-04-2024

Hvad er ECO-tilstand, og hvornår skal den bruges?

ECO-tilstanden er en Automower®-indstilling, der slukker for signalet i afgrænsningsløkken, guidekablet og ladestationen, når din Automower®-robotplæneklipper er i ladestationen.

ECO-tilstand bruges til at spare på energien og undgå interferens med andet udstyr, f.eks. høreapparater eller garageporte.

Hvordan fungerer ECO-tilstand?

Følgende gælder, når ECO-tilstand er aktiveret:

• LED-indikatoren i ladestationen blinker grønt for at angive, at ECO-tilstand er aktiv.
  • Signalet i afgrænsningsløkken, guidekablet og ladestationen slukkes, når produktet er i ladestationen.
  • Når plæneklipperen er planlagt til at køre, tændes signalet automatisk.
  • Når plæneklipperen er parkeret, slukkes signalet automatisk.
  • Hvis du vil starte plæneklipperen manuelt i arbejdsområdet, skal du trykke på STOP-knappen, før du fjerner plæneklipperen fra ladestationen.
  • Hvis du ikke trykker på STOP, før du fjerner plæneklipperen fra ladestationen, kan plæneklipperen ikke startes i arbejdsområdet. Dette er normalt, når ECO-tilstand er aktiv.
  • Hvis plæneklipperen løber tør for batteri under drift og derefter sættes manuelt tilbage i ladestationen, slukkes kabelsignalet ikke automatisk.

Sådan indstilles ECO-tilstanden fra plæneklipperens display

Naviger til Indstillinger > ECO-tilstand, og tryk på OK for at aktivere eller deaktivere ECO-tilstand.

Sådan indstilles ECO-tilstand i Automower® Connect

Vælg Mere > Indstillinger > Betjening, og brug skyderen til at aktivere eller deaktivere ECO-tilstand.