Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen bliver ved med at lukke

Hvis Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen bliver ved med at lukke, kan det skyldes, at din gatewayenhed bruges til andre aktiviteter end Husqvarna Fleet Services™. Vi anbefaler, at gatewayenheden kun anvendes til Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen. Det er også kun gatewayappen, der må køre, og ikke konkurrere med Husqvarna Fleet Services™-mobilappen. Mobilappen kan også installeres på enheden, men der er normalt ingen grund til det.

Husqvarna Fleet Services™ Gateway-enheden drager mest nytte af at være stationær på dit lager, forbundet til Wi-Fi og drevet 24/7.