Brugeren modtager ikke invitation til Husqvarna Fleet Services™

Hvis du har tilmeldt dig Husqvarna Fleet Services™, men ikke har modtaget en registrerings-e-mail, skal du kontakte dit lokale Husqvarna-salgsselskab.

Hvis du har inviteret en bruger til din eksisterende Husqvarna Fleet Services™-virksomhed, og brugeren ikke har modtaget en e-mail, kan du sende invitationen igen.

Sådan sendes en invitation igen

1. Log på din Husqvarna Fleet Services™-konto.
  2. Klik på Brugere i den øverste menu.
  3. Klik på Ventende invitationer.
  4. Klik på de tre prikker ved siden af brugeren.
  5. Klik på Send invitation igen.

Der kan være flere årsager til, at din virksomheds aktiveringslink ikke fungerer:

• Aktiveringslinket er allerede blevet brugt. Hvis det er blevet brugt, kan du logge på med de legitimationsoplysninger, du har tilmeldt dig med.
  • Din tilmelding er blevet slettet af en bruger i et salgsselskab. Kontakt dit lokale salgsselskab for at få mere at vide.
  • Din invitation er blevet slettet af en leder i din virksomhed.
  • URL-adressen er ikke korrekt. Prøv at åbne linket fra tilmeldings-e-mailen igen.