Brug af én Gmail-konto til flere gateways

Hvis du har mange gateways, anbefaler vi, at du konfigurerer dem med forskellige legitimationsoplysninger. Derved kan du nulstille adgangskoden på én gateway uden at skulle opdatere adgangskoden på alle dine gateways (som kan være placeret forskellige steder i dit arbejdsområde).

For at gøre det nemmere for dig at administrere alle dine gateways, anbefaler vi, at du bruger én e-mailkonto, men forskellige aliasser til hver gateway. Det vil forenkle din gateway-administration meget.

Brug af Gmail-aliasser til dine Husqvarna Fleet Services™-gateways

Gmail har en aliasfunktion, der giver dig mulighed for at tilføje et ubegrænset antal e-mailaliasser til én e-mailkonto. Derved kan du konfigurere dine forskellige gateways med forskellige legitimationsoplysninger, men stadig kun have én Gmail-konto til at administrere e-mails og registreringer.

Trinvis vejledning

1. Opret en almindelig Gmail-konto til dine gateways (medmindre du allerede har en), f.eks. fleetaccount@gmail.com.
  2. Opret en gateway-konto.
    • Når du indtaster e-mailadressen, skal du skrive [brugernavn]+[et alias, du har valgt]@gmail.com, f.eks. fleetaccount+Gateway1@gmail.com. Alt, du skriver efter plustegnet (+), men før tegnet @, tæller som aliasset.
  3. Opret den næste gateway-konto.
    • Når du indtaster e-mailadressen, skal du bruge et nyt e-mailalias, f.eks. Gateway2 som i fleetaccount+Gateway2@gmail.com.
  4. Opret den næste gateway-konto med et tredje alias, f.eks. Gateway3 osv.

Nu er alle Husqvarna Fleet Services™ Gateway-konti oprettet med forskellige legitimationsoplysninger, men alle e-mails ender stadig i samme indbakke (i ovenstående tilfælde på fleetaccount@gmail.com). Du kan nemt filtrere de forskellige aliasser for at se oplysninger om en bestemt gateway.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du opretter og filtrerer Gmail-aliasser, under Google-support.

Bemærk: Det kan være en god idé at videresende alle indgående e-mails fra din Gmail-konto til din arbejdsmailadresse, så du ikke behøver at logge på Gmail, hver gang du vil tjekke din Gateway-indbakke.