BLi-batteriets fejl-LED blinker

Hvis LED-indikatoren for batterifejl begynder at blinke, kan der være et par årsager til dette problem

Temperaturafvigelse

I dette tilfælde er batteriet for koldt eller for varmt til brug eller opladning.

Hvis batteriets temperatur er under -10 °C eller over 70 °C, fungerer batteriet ikke under afladning.

Hvis batteriets temperatur er under 5 °C eller over 50 °C, vil batteriet ikke oplade.

• Lad batteriet køle ned, eller flyt det indendørs, så det kan varmes op
  • Når batteriet har den korrekte temperatur, kan det bruges igen
  • Brug batteriet i omgivende temperaturer mellem -10 °C og 40 °C

Batteriet er afladet

• Oplad batteriet