Ρομποτικά χλοοκοπτικά για κάθε κήπο

Με το Husqvarna Automower® θα απολαμβάνετε πολλές ώρες ελεύθερου χρόνου. Αντί να κουρεύετε το γρασίδι, μπορείτε να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας και να ασχοληθείτε με πιο απολαυστικές δραστηριότητες. Και, στο μεταξύ, το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας θα διατηρεί γρασίδι σε τέλεια κατάσταση. Αθόρυβα και χωρίς κόπο, με βροχή ή λιακάδα.

Λειτουργίες προϊόντος που σας προσφέρουν εξαιρετικό γρασίδι

Το καλώδιο οδήγησης εξασφαλίζει ότι το Automower® φτάνει σε απομακρυσμένες περιοχές εργασίας. Βοηθά επίσης στην εύρεση του συντομότερου δρόμου επιστροφής στη βάση φόρτισης, εξοικονομώντας ενέργεια και αποφεύγοντας ορατά ίχνη.

Το Husqvarna Automower® ανιχνεύει τα στενά περάσματα και καταφέρνει να περνά μέσα από τα πιο μικροσκοπικά κενά.

Το Husqvarna Automower® παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα κοπής σε κάθε είδος καιρού. Τα ζωτικά μέρη του προστατεύονται με ασφάλεια από τη βροχή, καθώς και από τη σκόνη και το κομμένο γρασίδι.

Το Automower® επιστρέφει αυτόματα στη βάση φόρτισης. Επαναφορτίζεται για περίπου 60 λεπτά και, στη συνέχεια, συνεχίζει τη χλοοκοπή, χωρίς καμία προσπάθεια από την πλευρά σας.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα θα ξεχάσετε το Husqvarna Automower®. Δεν θα αντιλαμβάνεστε ότι κυλά στον κήπο σας κάνοντας τη δουλειά του γρήγορα, αθόρυβα και αποδοτικά.

Χάρη στη βελτιστοποιημένη σχεδίαση και την έξυπνη συμπεριφορά του, το Husqvarna Automower® 435X AWD μπορεί να αντεπεξέλθει σε πρανή με κλίση έως και 70% ή 35°, ενώ τα άλλα μοντέλα μας χειρίζονται εύκολα κλίσεις έως και 45%.

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό διακόπτει αυτόματα το πρόγραμμα χλοοκοπής σε συνθήκες παγετού, βοηθώντας στην προστασία του γρασιδιού.

Μπορείτε να πλύνετε το εξωτερικό και το κάτω μέρος του ρομποτικού χλοοκοπτικού με ένα λάστιχο κήπου. Χρησιμοποιώντας το προσαρτημένο εργαλείο συντήρησης, το κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία, για εύκολο καθαρισμό και προσβασιμότητα σε όλα τα σημεία.

Κατασκευασμένο για ασφάλεια

Όλα τα μοντέλα Automower® προσφέρουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Ξεκινά με την ανθεκτική σχεδίαση, στην οποία ο ελαστικός προφυλακτήρας, τα αξιόπιστα ρουλεμάν και το μοτέρ χωρίς ψήκτρες είναι απαραίτητα εξαρτήματα. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, το Automower® ανιχνεύει αυτόματα αντικείμενα στη διαδρομή κοπής του για να αποφύγει την πρόκληση ζημιάς από σύγκρουση.

Παγκόσμιος ηγέτης στη ρομποτική χλοοκοπή από το 1995

Από την πρώτη κυκλοφορία του Automower® το 1995, η Husqvarna είναι γνωστή ως παγκόσμιος ηγέτης στη ρομποτική χλοοκοπή. Είμαστε περήφανοι που ξεκινήσαμε τη ρομποτική επανάσταση και όσο υπάρχει γρασίδι που χρειάζεται φροντίδα, θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα τελειώσει ποτέ.

Χωρίς θόρυβο, χωρίς αναθυμιάσεις, χωρίς ανησυχίες

Το Automower® είναι ο καλύτερος φίλος του κήπου και των γειτόνων σας. Διατηρεί το γρασίδι σας σε καλή κατάσταση χρησιμοποιώντας ελάχιστη ενέργεια, δεν χρειάζεται βενζίνη ή λάδι και δεν υπάρχουν εκπομπές καυσαερίων ή αναθυμιάσεις. Το Automower® έχει επίσης τα χαμηλότερα αντιληπτά επίπεδα θορύβου στην αγορά.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 107